Alis Elena MARINCIA

Alis Elena MARINCIA

Profesor Limba Franceza

Pasiunea, creativitatea și perseverența sunt cele trei caracteristici principale ce mă descriu  ca profesor și filolog. Absolventă a Universității din Pitești, Facultatea de Litere și doctorand în cadrul aceleiași universități, am ales să-mi împărtășesc cunoștințele de limbi străine elevilor și cursanților atât în învățământul public cât și în cel privat.

Geoffrey Willans, scriitor britanic spunea: Nu vei înțelege niciodată o limbă până când nu vei înțelege cel puțin două” Eu am optat pentru studierea a două limbi occidentale, Limba Franceză și Limba Engleză, răspândite pe întreg globul, ce mi-au permis descoperirea și cunoașterea mai multor culturi. Prin intermediul programelor de formare, a experiențelor internaționale și a Masterului în Comunicare (la Universitatea din Pitești) mi-am dezvoltat abilitățile de predare și învățare împreună cu elevul, atenția și întreg actul educațional fiind centrate pe acesta.

Începând cu anul 2014 sunt formator Cambridge și DELF, pregătirea în această direcție asigurându-mi o îmbogățire a tehnicilor moderne interactive de predare-învățare și noi perspective în activitatea pedagogică propriu-zisă.

Standardele educaționale înalte, atât naționale cât și internaționale, puse în practică cu responsabilitate și devotament într-un mediu educațional modern, adaptat nevoilor psiho-sociale ale elevului, m-au determinat să mă alătur cu entuziasm echipei Little London International Academy. Cred cu tărie că educația depinde în egală măsură de profesor, elev și părinte, iar colaborarea și coordonarea celor trei actanți in actul educațional conduc cu siguranță către succes.

 

 

TOP