Adelina POPA

Adelina POPA

Profesor Limba Engleză

“Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” – Steve Jobs

Pasiunea pentru predare și dragostea pentru copii au fost factori esențiali în clădirea carierei didactice aflată la început de drum. Mă caracterizează ambiția, perseverența și dorința de a învăța lucruri noi.

Sunt absolventă a Facultății de Litere (Română – Engleză) din cadrul Universității din București. Mi-am continuat pregătirea academică urmând  cursurile Masteratului de Lingvistică a Limbii Engleze și a Modulului Psihopedagogic, Nivelul II. Fiind în permanență interesată de dezvoltarea profesională, mi-am început activitatea didactică predând limba engleză și limba română pentru studenții străini. În tot acest timp, am participat la numeroase cursuri, conferințe, voluntariate, care m-au ajutat să îmi consolidez cunoștințele dobândite în timpul facultății.

Am învățat că elevii vin la școală nu doar cu un bagaj de cunoștințe care trebuie îmbogățit, ci și cu emoții, temeri, dorințe, fiecare având propriul ritm de adaptare. De aceea, consider ca unul dintre cele mai importante roluri ale profesorului este să stimuleze potențialul cu care s-a născut fiecare copil.

M-am alăturat școlii LLI Academy, deoarece grija pentru educația fiecărui elev, pasiunea și profesionalismul cu care lucrează toți profesorii îmi oferă certitudinea unui mediu în care mă pot dezvolta atât ca profesor, cât și ca om.

Fiecare azi alături de elevii mei este un pas înainte pe drumul cunoașterii. Până la finalul călătoriei vom afla multe despre destinație, dar mai ales despre noi!

TOP