Adelina Maria GHIUȚĂ

Adelina Maria GHIUȚĂ

Profesor Limba Engleză

Sunt absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, specialitatea engleză-arabă în anul 2005. M-a atras în mod deosebit perspectiva de a lucra cu copiii, mi-am dorit să cunosc cât mai bine sistemul de învățământ și, de aceea, mi-am continuat studiile cu un masterat în Managementul și Evaluarea Organizațiilor și Programelor Educaționale.

Din anul 2005 lucrez ca profesor de limba engleză. În tot acest timp am colaborat atât cu instituții de învățământ de stat cât și privat, fapt ce mi-a oferit o perspectivă mai largă asupra actului educațional precum și a mijloacelor prin care cunoașterea poate trezi curiozitate, interes și pasiune din partea elevilor.

Am fost interesată în permanență de formarea profesională. De-a lungul acestei perioade am participat la seminarii și conferințe susținute de instituții de prestigiu în furnizarea de cursuri pentru cadrele de limba engleză. De asemenea, m-am familiarizat cu structura de organizare a examenelor internaționale de limba engleză – Cambridge și Trinity, și le consider un bun start pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și scriere în limba engleză.

M-am alăturat echipei LLI Academy deoarece cred în curriculumul promovat de Școală – învățarea transdisciplinară având un rol esențial în formarea personalității elevilor și este conformă standardelor internaționale de educație. Am găsit aici oameni pasionați, entuziaști și având curajul schimbării în educație. Mă bucur că îmi voi desfășura activitatea într-o atmosferă care inspiră și motivează actul didactic.

Fiecare zi “la școală” o percep ca fiind o noua experiență alături de elevii mei. Sunt adepta unei învățări centrate pe elevi, pliată pe dorințele lor și situațiile de viață la care acestia sunt expuși. Astfel aspirațiile lor devin și aspirațiile mele.

TOP