Activitatea liceului se concentrează pe proiecte individuale și de echipă. În ultimii doi ani, liceenii LLI Academy au participat la British English Olympics în Londra, s-au calificat în etapele naționale ale Olimpiadelor de Științe Sociale (specializările psihologie, logică și filozofie), au luat parte la mai multe concursuri interdisciplinare.

Din perspectiva extrașcolară liceenii au vizitat capitale europene cu tradiție și istorie, au mers în excursii la munte și cu bicicletele au participat la workshop-uri și ateliere pe teme de interes pentru viitorul lor.

Iar săptămânile de practică i-au pus pe liceeni în față unor situații practice în domeniul financiar, al lucrului în echipă, al elaborării unor planuri concrete pentru Consiliu Elevilor dar și în domeniul pedagogic prin înlocuirea învățătorilor și a profesorilor care predau în școală primară.

Beneficiile alegerii Liceului Particular LLI Academy:

 • Peste 12 ani de practici de bună pedagogie;
 • Profesori atestaţi naţional şi internaţional (IB);
 • Stagii de practică pe domeniul ales;
 • Elevii cu rezultate bune si foarte bune pot beneficia de burse şi taxe reduse;
 • Absolvenţii liceului LLI Academy pot opta pentru bacalaureat românesc sau internaţional (IB);
 • Program zilnic 8-14 concentrat pe 3 obiective:
  – învăţarea (acumularea de cunostiinţe);
  – aplicarea (aprofundarea prin metode practice);
  – dezvoltarea (particularizarea aplicării pe domenii de interes).
 • Aprofundarea limbii engleze (minim 4 ore pe săptămână în program standard).

Elevii LLI Academy vor fi pregătiți și certificați să urmeze treptele superioare în orice instituție de învățământ acreditată în România, dar au și deschiderea și pregătirea necesare pentru a urma orice instituție acreditată internațional.

Calitatea actului educațional este asigurată prin numărul optim de elvei în clasă și atenția acordată fiecăruia.

Performanța Academică este susținută prin punerea în practică a informațiilor însușite de elevi în situații de învățare reală (ateliere de lucru, proiecte practice, voluntariat).

LLI Academy oferă lecții suport pentru liceenii care au nevoie de recuperare sau pentru cei care se pregătesc pentru examene naționale sau diferite concursuri/ olimpiade.