Activitatea liceului se concentreaza pe proiecte individuale si de echipa. In ultimii trei ani, liceenii LLI Academy au participat la British English Olympics in Londra, s-au calificat in etapele nationale ale Olimpiadelor de Stiinte Sociale (specializarile psihologie, logic si filozofie) si au luat parte la mai multe concursuri interdisciplinare.

Din perspectiva extrascolara liceenii au vizitat capitale europene cu traditie si istorie, au mers in excursii la munte cu bicicletele, au participat la workshop-uri si ateliere pe teme de interes pentru viitorul lor.

Iar saptamanile de practica i-au pus pe liceeni in fata unor situatii practice in domeniul financiar, al lucrului in echipa, al elaborarii unor planuri concrete pentru Consiliul Elevilor dar si in domeniul pedagogic prin inlocuirea invatatorilor si a profesorilor care predau in scoala primara.

Beneficiile alegerii Liceului Particular LLI Academy:

 • Profil Stiinte Sociale si Stiinte ale Naturii;
 • Peste 12 ani de practici de buna pedagogie;
 • Profesori atestati national si international (IB);
 • Stagii de practica pe domeniul ales;
 • Elevii cu rezultate bune si foarte bune pot beneficia de burse de merit si taxe reduse;
 • Absolventii liceului privat LLI Academy pot opta pentru bacalaureatul romanesc sau cel international (IB);
 • Program zilnic 8-14 concentrat pe 3 obiective:
  – invatarea (acumularea de cunostinte);
  – aplicarea (aprofundarea prin metode practice);
  – dezvoltarea (particularizarea aplicarii pe domenii de interes).
 • Aprofundarea limbii engleze (4 ore pe saptamana).

Elevii LLI Academy vor fi pregatiti si certificati sa urmeze treptele superioare in orice institutie de invatamant acreditata in Romania, dar au si deschiderea si pregatirea necesare pentru a urma orice institutie acreditata international.

Calitatea actului educational este asigurata prin numarul optim de elevi in clasa si atentia acordata fiecaruia.

Performanta Academica este sustinuta prin punerea in practica a informatiilor insusite de elevi in situatii de invatare reala (ateliere de lucru, proiecte practice, voluntariat).

LLI Academy oferă lectii suport pentru liceenii care au nevoie de recuperare sau pentru cei care se pregatesc pentru examene nationale sau diferite concursuri/ olimpiade.