In 2020 liceul nostru a avut prima generatie de absolventi cu o rata de promovare la BAC de 100%.

Reputatia foarte buna a LLI Academy, continuitatea procesului educational de la gradinita pana la bacalaureat, metodele moderne si interactive de predare, rezultatele obtinute la bacalaureat 2020 dar si la olimpiadele nationale de profil, fac din liceul nostru o foarte buna alegere pentru continuarea educatiei preuniversitare.

Pe perioada suspendarii cursurilor puteti vizita liceul nostru unde veti vedea care sunt facilitatile si conditiile educationale dar si medicale pe care le punem la dispozitia elevilor nostri.

Acces restrictionat, dotari cu sapun, prosoape de unica folosinta, dispensere de solutie dezinfectanta, echipamente (inclusiv lampi cu UV) si solutii aprobate de Ministerul Sanatatii, asistenta medicala de specialitate pediatrie, sunt doar cateva dintre masurile uzuale aplicate de Liceul Teoretic Little London, inca inainte de suspendarea cursurilor.

Liceul Teoretic Little London ofera cursuri hybrid (predare simultana pentru elevii care sunt la liceu dar si pentru cei care sunt acasa).

Pe perioada suspendarii cursurilor Liceul Teoretic Little London desfasoara cursuri online, de la liceu sau de la domiciliul profesorului, după caz. Aceste cursuri online acopera programa stabilita de Ministerul Educatiei.

Activitatea liceului se concentreaza pe proiecte individuale si de echipa. In ultimii patru ani, liceenii nostri au participat la British English Olympics in Londra, s-au calificat in etapele nationale ale Olimpiadelor de Stiinte Sociale (specializarile psihologie, logica si filozofie) si au luat parte la mai multe concursuri interdisciplinare.

Din perspectiva extrascolara liceenii au vizitat capitale europene cu traditie si istorie, au mers in excursii la munte cu bicicletele, au participat la workshop-uri si ateliere pe teme de interes pentru viitorul lor.

Iar saptamanile de practica i-au pus pe liceeni in fata unor situatii practice in domeniul financiar, al lucrului in echipa, al elaborarii unor planuri concrete pentru Consiliul Elevilor dar si in domeniul pedagogic prin inlocuirea invatatorilor si a profesorilor care predau in scoala primara.

Beneficiile alegerii Liceului Particular Little London:

 • Profile Stiinte Sociale, Stiinte ale Naturii iar din anul scolar 2021-2022 si Matematica-Informatica;
 • Peste 18 ani de practici de buna pedagogie;
 • Profesori atestati national si international;
 • Stagii de practica pe domeniul ales;
 • Elevii cu rezultate bune si foarte bune pot beneficia de burse de merit si taxe reduse;
 • Absolventii liceului privat Little London susțin bacalaureatul romanesc;
 • Program zilnic 8-14 concentrat pe 3 obiective:
  – invatarea (acumularea de cunostinte);
  – aplicarea (aprofundarea prin metode practice);
  – dezvoltarea (particularizarea aplicarii pe domenii de interes).
 • Aprofundarea limbii engleze (4 ore pe saptamana).

Elevii Liceului Teoretic Little London vor fi pregatiti si certificati sa urmeze treptele superioare in orice institutie de invatamant acreditata in Romania, dar au si deschiderea si pregatirea necesare pentru a urma orice institutie acreditata international.

Calitatea actului educational este asigurata prin numarul optim de elevi in clasa si atentia acordata fiecaruia.

Performanta Academica este sustinuta prin punerea in practica a informatiilor insusite de elevi in situatii de invatare reala (ateliere de lucru, proiecte practice, voluntariat).

Liceul Teoretic Little London oferă lectii suport pentru liceenii care au nevoie de recuperare sau pentru cei care se pregatesc pentru examene nationale sau diferite concursuri/ olimpiade.