Inscriere clasa pregatitoare 2020-2021

Inscriere clasa pregatitoare 2020-2021

Conform unui studiu realizat de LLI Academy in 2018 cele mai importante criterii pentru alegerea unei scoli sunt programul educational, proximitatea dar si rezultatele academice obtinute.

LLI Academy oferă o curricula romaneasca (conform programei oficiale MEN) la standarde internationale (prin programul International Baccalaureate) care inseamna respectarea programei romanesti insa aplicarea unor standarde educationale inalte, recunoscute in toata lumea.

Din punct de vedere academic, LLI Academy realizeaza un mix educational de calitate, incepand de la clasa pregatitoare si pana la liceu, care include, dar nu se limiteaza la: ore interdisciplinare, ore altfel, ore de aprofundare si consolidare, stadii de practica, voluntariat.

In mod cert feedback-ul parintilor a contribuit si contribuie in mod activ la crearea unui mediu educational de calitate inca din clasa pregatitoare, iar elevii LLI Academy vor fi pregatiti și certificati sa urmeze treptele superioare in orice institutie de invatamant acreditata in Romania, dar au si deschiderea si pregatirea necesare pentru a urma orice institutie acreditata international.

Incepand cu 15 Mai scoala noastra poate fi vizitata si veti vedea care sunt facilitatile si conditiile educationale dar si medicale pe care le punem la dispozitia elevilor nostri.
Acces restrictionat in scoala, dotari cu sapun, prosoape de unica folosinta, dispensere de solutie dezinfectanta, echipamente (inclusiv lampi cu UV) si solutii aprobate de Ministerul Sanatatii, asistenta medicala de specialitate pediatrie, sunt doar cateva dintre masurile uzuale aplicate de scoala noastra, inca inainte de suspendarea cursurilor.

Pe perioada de suspendare a cursurilor LLI Academy ofera cursuri online si pentru clasa pregatitoare care se pot preda din scoala sau de la domiciliul profesorului, dupa caz. Prin programul online se acopera programa obligatorie stabilita de catre Ministerul Educatiei. Numarul de ore pe zi variaza in functie de ciclul de invatamant.

Poti vedea mai jos cateva dintre atuu-rile noastre, iar daca ai nevoie de mai multe detalii, te invitam sa ne vizitezi si sa discutam despre o oferta educationala personalizata.

 

Beneficiile alegerii LLI Academy:

  • Predare in limba romana;
  • Limba engleza intensiv (pana la 15 ore pe saptamana la clasa pregatitoare);
  • Dubla acreditare. Romaneasca si internationala IB  (ibo.org);
  • Realizarea temelor la scoala;
  • Fiecare clasa este coordonata de doi profesori (Lb.Romana si Lb. Engleza);
  • Profesori specialisti (de sport, arte, muzica, IT)pentru acoperirea programei la fiecare clasa;
  • Activitati extracurriculare – Ateliere, proiecte, excursii, tabere si vizite cu scop aplicativ.

! Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata !