Înscriere clasa pregătitoare 2020-2021

Înscriere clasa pregătitoare 2020-2021

Conform unui studiu realizat de LLI Academy în 2018 cele mai importante criterii pentru alegerea unei școli sunt programul educațional, proximitatea dar și rezultatele academice obținute.

LLI Academy oferă o curriculă românească (conform programei oficiale MEN) la standarde internaționale (prin programul International Baccalaureate) care înseamnă respectarea programei românești însă aplicarea unor standarde educaționale înalte, recunoscute în toată lumea.

Din punct de vedere academic, LLI Academy realizează un mix educațional de calitate care include, dar nu se limitează la: ore interdisciplinare, ore altfel, ore de aprofundare și consolidare, program de teme în cadrul școlii.

În mod cert feedback-ul părinților a contribuit și contribuie în mod activ la crearea unui mediu educațional de calitate încă din clasa 0/ pregătitoare, iar elevii LLI Academy vor fi pregătiți și certificați să urmeze treptele superioare în orice instituție de învățământ acreditată în România, dar au și deschiderea și pregătirea necesare pentru a urma orice instituție acreditată internațional.

Poti vedea mai jos câteva dintre atuu-rile noastre, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, te invităm să ne vizitezi și să discutăm despre o ofertă educațională personalizată.

 

Beneficiile alegerii LLI Academy:

  • Predare în limba română;
  • Limba engleză intensiv (10-15 ore pe săptamână la clasa pregătitoare);
  • Dublă acreditare. Românească şi internaţională IB  (ibo.org);
  • Realizarea temelor la şcoală;
  • Fiecare clasă este coordonată de doi profesori (Lb.Română şi Lb. Engleză);
  • Profesori specialişti pentru acoperirea programei la fiecare clasă;
  • Activităţi extracurriculare – Ateliere, proiecte, excursii, tabere şi vizite cu scop aplicativ.

! Contactează-ne pentru o ofertă personalizată !