Evaluarea Națională 2021

Evaluarea Națională 2021

Azi au fost publicate rezultatele examenului de Evaluare Națională, deci este o zi plină de emoție pentru voi și sigur și pentru părinții voștri.

Dintre cele 120 de medii de 10 obținute în toată țara la Evaluarea Națională, una îi aparține elevului nostru Sarkis Kehayan. Este o performanță excelentă, pentru care îl felicităm din toată inima.
Un alt rezultat remarcabil la Evaluarea Națională îi aparține elevului nostru Andrei Rusu. Pasionat de matematică, Andrei a obținut nota 10 la această materie. În afară de felicitările care i se cuvin, îi dorim ca inteligența și talentul său să îl conducă pe cel mai frumos drum: acela al visurilor împlinite!
A fost o încercare grea pentru voi, cei care ați parcurs toți anii de gimnaziu cu o programa școlară nouă, iar ultimii doi ani școlari au fost atât de greu încercați din cauza pandemiei.
Felicitări celor care au reușit azi să concretizeze într-un rezultat frumos munca depusă în toți anii de școală. Vă doresc să duceți mai departe succesul obținut și să va asigurați că învățarea rămâne continuă și consistentă pentru voi!
Curaj mult le doresc mai departe și celor care azi au fost dezamăgiți, poate, de rezultatele obținute. Ele nu trebuie să vă descurajeze pe voi și nici pe părinții voștri și nicidecum să vă determine să abandonați lupta de a deveni mai buni. Rezultatele de acum pot rămâne o poză mai puțin reușită într-un album, nimic nu trebuie să va împiedice să luptați mai departe pentru o nouă șansă și pentru succes pe viitor.
Liceul Teoretic Little London își propune să recompenseze rezultatele excelente obținute, prin programul de burse pe care îl oferim, dar este și mediul de învățare care își propune să asigure dreptul la succes al oricărui elev care dorește să-și îmbunătățească performanțele. Credem în șansa fiecărui elev de a reuși în anii de liceu să-și depășească fricile și limitele, să-și găsească drumul, să-și atingă potențialul maxim și să-și împlinească visele!
Anii de liceu va așteaptă cu noi provocări și ce e mai bun și mai frumos abia acum poate începe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.